Music: Maurice Ravel – Bolero: Video by Gilaruna
Flame from fiery red poppies to Ravel’s passionate music. Hope you enjoy it! Thanks for watching. Please, VISIT my new jigsaw PUZZLE SHOP too!
Szeretettel ajánlom Nektek a világhírű zene szenvedélyét megtestesítő, gyönyörű pipacsokat felvonultató saját készítésű videómat.

source: https://dahek.net

Nghe thêm ca khúc Nhạc Trữ Tình: https://dahek.net/category/nhac-tru-tinh

29 Replies to “Ravel – BOLERO”

  1. Csodálatos érzéseket szabadít fel az emberben , tele van lendülettel , ha valaki a reggelet azzal kezdi ,hogy meghallgatja , jó napja lesz !!!!!

  2. Zene: Maurice Ravel – Bolero: Videó: Gilaruna(mérges inda) Flame(láng) a tüzes pipacsból Ravel szenvedélyes zenéjéhez. Remélem élvezed! Köszönöm a megtekintést. .(Andre Rieu Közzé 2009.01.28. 6:39) A video – jó. 9 zenei jogvédő engedélyezte. Juhász Gyula: egy magyar nyár, 1918. „Pipacsot éget a kövér határra…” Ravel a fokozatos erősítés módszerével tette nagyzenekarivá a sivatagi vándor dallamot. Egy síp szól arról, hogy unalmas menni. Átveszi más hangszer, majd újabb, meg újabb… A pipacs meg – a nap virág-lángja. Ahova nem süt a nap, nem gyúl pipacs-láng sem.

  3. Egyszer élőben így látni és hallgatni is nagyszerű lehet. Micsoda zenei kielégültség egy francia spanyol zenéje abban az érában amit eddig is imádtam.1920 -as évek…………

  4. Ravelov BOLERO traje i traje, neka traje i dalje jer glazba je vrhunska i mislim da svakoga može oduševiti … hvala ti Maurice! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *